Wie zijn wij

Het team van Solexverhuur Havelte.

Freek
Sinds enkele jaren is Freek zijn grootste hobby Solex rijden. Het begon enkel met het rijden op de Solex, maar inmiddels besteedt hij ook graag zijn vrije uren aan het repareren en onderhouden van de Solexen. Tijdens de Solextochten is hij altijd aanwezig. De ene keer zal hij met de Solex meegaan in de tocht, de andere keer rijdt hij achter de groep aan in de bezemwagen.

Erik
Ook Erik is aangestoken met het Solexvirus en mag graag sleutelen aan de Solexen. Samen met Freek besteedt hij ook de nodige uren aan het repareren en onderhouden van de Solexen.  Erik rijdt in de tochten vaak voorop als gids en begeleidt iedereen dan op veilige wijze door het Drentse landschap.

Hetty
Manlief Freek heeft Hetty in de loop van de jaren enthousiast weten te maken voor het rijden op de Solex. Hetty gaat met regelmaat mee met de Solextochten. Zij rijdt voornamelijk in de bezemwagen achter de groep aan.

Ilse
Enkele jaren geleden werd Ilse nog niet heel enthousiast van Solexen, maar toen zij eenmaal op een Solex mocht en ging rijden veranderde dit op slag. Ilse gaat regelmatig mee met de Solextochten. De ene keer zal zij als gids voorop rijden, de andere keer rijdt zij in de bezemwagen.